GÖLCÜK BELEDİYESİ'NDEN SOKAKTAKİ CANLAR İÇİN ÖNEMLİ PROJE

İlçeler 28.12.2021 - 18:44, Güncelleme: 28.12.2021 - 18:44
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ'NDEN SOKAKTAKİ CANLAR İÇİN ÖNEMLİ PROJE

KOCAELİ HABERİ
Gölcük Belediyesi tarafından 5 bin m2 alanda yapımına başlanılan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi inşası hızla devam ediyor. Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi projesinde inşa çalışmaları sürüyor. İhsaniye Stat Caddesi’nde, 5 bin m2 alanda yapımı devam eden projede yer alan binalar hızla yükseliyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte proje alanına giderek teknik ekiple birlikte çalışmaları inceledi. PROJEDE NELER VAR? Gölcük’te sokak hayvanları sorununu büyük ölçüde çözmesi hedeflenen projede; sokak hayvanları için klinik binası, kedi ve köpekler için sahiplendirme ve tedavi alanları, kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun parkı, yapay gölet ve ağaçlandırılan alanlar yer alacak.  
KOCAELİ HABERİ

Gölcük Belediyesi tarafından 5 bin m2 alanda yapımına başlanılan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi inşası hızla devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi projesinde inşa çalışmaları sürüyor. İhsaniye Stat Caddesi’nde, 5 bin m2 alanda yapımı devam eden projede yer alan binalar hızla yükseliyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte proje alanına giderek teknik ekiple birlikte çalışmaları inceledi.

PROJEDE NELER VAR?

Gölcük’te sokak hayvanları sorununu büyük ölçüde çözmesi hedeflenen projede; sokak hayvanları için klinik binası, kedi ve köpekler için sahiplendirme ve tedavi alanları, kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun parkı, yapay gölet ve ağaçlandırılan alanlar yer alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.