DİLOVASI'INDA ONLAR YALNIZ BIRAKILMIYOR

Dünya 23.01.2021 - 04:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI'INDA ONLAR YALNIZ BIRAKILMIYOR

KOCAELİ HABERİ Ak Partililer, Dilovası Engelli Aileler ile Dayanışma Derneği(DENAD) aracılığı ile Dilovası'nda engelli insanlarımıza akülü sandalye ve medaikal malzeme desteğinde bulunuldu.. Desteklert konusunda sosyal medyadan açıklama yapan Ak Parti Dilovası İlçe Kadın kolu başkanı Gülay Artut "İlçe Başkanımız Ilhan Yıldırım, Belediye Başkanımız Hamza Şayir, İl Yöneticimiz Halil İbrahim Arslan, DENAD Başkanımız Abdul Samet Elden, Belediye Başkan yardımcımız Sinan Yaşar, Meclis Üyelerimiz, Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Demir ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte, Muhammed Ensar, Saadet Yaman, Amine Çayırlık, Harun Demirpolat yavrularımızın ve Rana Kaya, Nesim Kaya kardeşlerimizi ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye ve medikal malzemelerini teslim ettik. En büyük engel sevgisizliktir" açıklamasında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Ak Partililer, Dilovası Engelli Aileler ile Dayanışma Derneği(DENAD) aracılığı ile Dilovası'nda engelli insanlarımıza akülü sandalye ve medaikal malzeme desteğinde bulunuldu..

Desteklert konusunda sosyal medyadan açıklama yapan Ak Parti Dilovası İlçe Kadın kolu başkanı Gülay Artut "İlçe Başkanımız Ilhan Yıldırım, Belediye Başkanımız Hamza Şayir, İl Yöneticimiz Halil İbrahim Arslan, DENAD Başkanımız Abdul Samet Elden, Belediye Başkan yardımcımız Sinan Yaşar, Meclis Üyelerimiz, Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Demir ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte, Muhammed Ensar, Saadet Yaman, Amine Çayırlık, Harun Demirpolat yavrularımızın ve Rana Kaya, Nesim Kaya kardeşlerimizi ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye ve medikal malzemelerini teslim ettik. En büyük engel sevgisizliktir" açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.