SERVET GÜNAY VEKİL YAMAN'I PTT'YE GÖTÜRDÜ

Siyaset 04.08.2021 - 22:08, Güncelleme: 04.08.2021 - 22:08
 

SERVET GÜNAY VEKİL YAMAN'I PTT'YE GÖTÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ
Servet Günay bugün Çayırova'ya gelen Kocaeli milletvekili Cemil Yaman'ı başta PTT Çayırova şübesi olmak üzere bir çok yerleri ziyarete götürdü.. Bu saha çalışmaları Ak Parti Çayırova sosyla medya sayfasından "Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, İlçe Başkanımız Servet Günay, Belediye Başkan Yardımcımız Sadettin Arıkboğa İl Bşk.Yrd. Ekrem Karahan, Başkanımız Seyhan Dünmez, Gençlik kolları Başkanımız Murat Güveren ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundular." ifadeleri ile duyuruldu.
KOCAELİ HABERİ

Servet Günay bugün Çayırova'ya gelen Kocaeli milletvekili Cemil Yaman'ı başta PTT Çayırova şübesi olmak üzere bir çok yerleri ziyarete götürdü..

Bu saha çalışmaları Ak Parti Çayırova sosyla medya sayfasından "Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, İlçe Başkanımız Servet Günay, Belediye Başkan Yardımcımız Sadettin Arıkboğa İl Bşk.Yrd. Ekrem Karahan, Başkanımız Seyhan Dünmez, Gençlik kolları Başkanımız Murat Güveren ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundular." ifadeleri ile duyuruldu.
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.