DİKKAT! GEBZE BELEDİYESİNE ACİL UYARI

Dünya 19.12.2020 - 15:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİKKAT! GEBZE BELEDİYESİNE ACİL UYARI

KOCAELİ HABERİ Gebze Sarıcami Meydan Düzenleme Projesinin temeli geçtiğimiz gün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve bölge belediye başkanları ile il çe protokellerinin katılımı ile atıldı.. Gebze Mimarlar Odasaı eski Başkanı ve CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Mimar Salih Işık Sarıcaminin temelinin açıldığı fotoğraf karesini sosyal medyadan yaptığı bir uyarı ile paylaştı.. İŞTE O UYARI "ibadet yerimiz bölgemiz için hayırlı olsun. Resimde görüldüğü üzere, sağ tarafta yol kayma yapmasın diye fore kazık ve iksa sistemi dogru yöntem. Ancak, soldaki binaların olduğu cephede kazı için hiç bir önlem alınmamış, Bina temellerine sıfır kazı yapmışlar, Bu yapılar için risk doğurmaktadır. Lutfen, Bu işler aceleye gelmez.. Iş güvenliği tedbirleri burada acilen alınmalıdır."

KOCAELİ HABERİ Gebze Sarıcami Meydan Düzenleme Projesinin temeli geçtiğimiz gün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve bölge belediye başkanları ile il çe protokellerinin katılımı ile atıldı..

Gebze Mimarlar Odasaı eski Başkanı ve CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Mimar Salih Işık Sarıcaminin temelinin açıldığı fotoğraf karesini sosyal medyadan yaptığı bir uyarı ile paylaştı..

İŞTE O UYARI
"ibadet yerimiz bölgemiz için hayırlı olsun. Resimde görüldüğü üzere, sağ tarafta yol kayma yapmasın diye fore kazık ve iksa sistemi dogru yöntem.
Ancak, soldaki binaların olduğu cephede kazı için hiç bir önlem alınmamış, Bina temellerine sıfır kazı yapmışlar, Bu yapılar için risk doğurmaktadır. Lutfen, Bu işler aceleye gelmez.. Iş güvenliği tedbirleri burada acilen alınmalıdır."

Görüntünün olası içeriği: açık hava
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar, gökyüzü ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.