BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN DİKKATİNE!

İlçeler 08.09.2021 - 16:23, Güncelleme: 08.09.2021 - 16:35
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN DİKKATİNE!

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yeniden dekore ettirdiği ve adını GÜZİDE KAFE-RETAURANT koyduğu Gebze Kent Meydanındaki Belediye işletmesinin resmi açılışını 10 Eylül Cuma günü saat 14:00’te Gebze protokolü ve basın temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek açılış kokteyl ile gerçekleştirecek.. Başkan Büyükgöz'ün önem verdiği işletmelerden birisi olan GÜZİDE KAFE-RETAURANT'a ait bir fotoğrafı bize ulaştıran bir okurumuz "Engelli vatandaşlarımızın Güzie kafeye giriş ve çıkışları için yapılan engelli rampasının önüne bitki saksısı konulmuş. Bu bilinçli mi yapılmış yoksa dikkatlerden mi kaçmış" diye sordu.. Biz de buradan muhtemelen bir belediye personelinin yaptığı bu dikkatsizliği Başkan Büyükgöz'ün dikkatine sunuyoruz.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yeniden dekore ettirdiği ve adını GÜZİDE KAFE-RETAURANT koyduğu Gebze Kent Meydanındaki Belediye işletmesinin resmi açılışını 10 Eylül Cuma günü saat 14:00’te Gebze protokolü ve basın temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek açılış kokteyl ile gerçekleştirecek..

Başkan Büyükgöz'ün önem verdiği işletmelerden birisi olan GÜZİDE KAFE-RETAURANT'a ait bir fotoğrafı bize ulaştıran bir okurumuz "Engelli vatandaşlarımızın Güzie kafeye giriş ve çıkışları için yapılan engelli rampasının önüne bitki saksısı konulmuş. Bu bilinçli mi yapılmış yoksa dikkatlerden mi kaçmış" diye sordu..

Biz de buradan muhtemelen bir belediye personelinin yaptığı bu dikkatsizliği Başkan Büyükgöz'ün dikkatine sunuyoruz.. 

Bir şunu diyen bir yazı 'GÜZİDE' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.