İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Filiz selam iletti

Siyaset 11.10.2021 - 00:23, Güncelleme: 11.10.2021 - 00:23
 

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Filiz selam iletti

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve parti yöneticileri Balören mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinledi ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in selamını iletti Belirli periyotlarda farklı köy-mahalleye ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve parti yöneticileri köy ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Balören mahalle sakinleriyle bir araya gelen İYİ Partililer, sıkıntıları dinleyip, bölge halkının beklentilerini not aldı. Balören Mahalle programında İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’e, İl Başkan Yardımcısı Ali Karaca, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Muhasibimiz Sn. Salim Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları; Erol Derin, Kenan Vural, Ali Osman Aydın, Nevin Ayyıldız İlçe Yöneticisi Nebiye Demirtaş, Teşkilat üyeleri Güneş Akgün ve Kemal Çelik ve Kadın Politikalarından Hatice Cevher, Hayriye Bekar eşlik etti. İlk olarak Keçici Baba Türbesini ziyaret eden İYİ Parti yöneticileri, köy azalarıyla bir araya gelerek vatandaşların köyde yapılmasını istedikleri projeler ile ilgili istişarede bulundular. İYİ Parti heyeti, köydeki haneleri kapı kapı gezerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in selamını ilettiler.  “ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ HEP BİRLİKTE DEĞERLENDİRDİK” İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, köy ziyaretiyle ilgili değerlendirmede bulunarak; “İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı olarak bugünkü durağımız Balören köyü oldu. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve çözüm önerilerini hep birlikte değerlendirdik. Yaklaşan İYİ Parti iktidarında çözülemeyecek problem olmadığını, çözüm odaklı ve milletinin sesini duyan yöneticiler olduktan sonra her sorunun rahatlıkla çözülebileceğini ilettik. Mahalle sakinlerimize gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve parti yöneticileri Balören mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinledi ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in selamını iletti

Belirli periyotlarda farklı köy-mahalleye ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve parti yöneticileri köy ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Balören mahalle sakinleriyle bir araya gelen İYİ Partililer, sıkıntıları dinleyip, bölge halkının beklentilerini not aldı.

Balören Mahalle programında İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’e, İl Başkan Yardımcısı Ali Karaca, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Muhasibimiz Sn. Salim Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları; Erol Derin, Kenan Vural, Ali Osman Aydın, Nevin Ayyıldız İlçe Yöneticisi Nebiye Demirtaş, Teşkilat üyeleri Güneş Akgün ve Kemal Çelik ve Kadın Politikalarından Hatice Cevher, Hayriye Bekar eşlik etti.

İlk olarak Keçici Baba Türbesini ziyaret eden İYİ Parti yöneticileri, köy azalarıyla bir araya gelerek vatandaşların köyde yapılmasını istedikleri projeler ile ilgili istişarede bulundular. İYİ Parti heyeti, köydeki haneleri kapı kapı gezerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in selamını ilettiler. 

“ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ HEP BİRLİKTE DEĞERLENDİRDİK”

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, köy ziyaretiyle ilgili değerlendirmede bulunarak; “İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı olarak bugünkü durağımız Balören köyü oldu. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve çözüm önerilerini hep birlikte değerlendirdik. Yaklaşan İYİ Parti iktidarında çözülemeyecek problem olmadığını, çözüm odaklı ve milletinin sesini duyan yöneticiler olduktan sonra her sorunun rahatlıkla çözülebileceğini ilettik. Mahalle sakinlerimize gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.