DEVA PARTİSİ KOCAELİ'DEN İKİ KİŞİ AYRILDI

Siyaset 10.08.2020 - 17:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DEVA PARTİSİ KOCAELİ'DEN İKİ KİŞİ AYRILDI

KH/CENGİZYUCAK Deva Parti Kocaeli'nin 2 Temmuz 2020 tarihinde açıklanan Adem Koç başkanlığındaki 41 kişilik il yönetim kurulu listesinde yer alan Oktay Kabasakal ve Melih Kurt il yönetiminden ayrıldı. Deva Partisinde Oktay Kabasakal ve Melih Kurt’un yerine yeni atanan yeni il yöneticileri ise Abdulmelik Kurt  ve Cüneyt Yücetepe oldu. 

KH/CENGİZYUCAK Deva Parti Kocaeli'nin 2 Temmuz 2020 tarihinde açıklanan Adem Koç başkanlığındaki 41 kişilik il yönetim kurulu listesinde yer alan Oktay Kabasakal ve Melih Kurt il yönetiminden ayrıldı.

Deva Partisinde Oktay Kabasakal ve Melih Kurt’un yerine yeni atanan yeni il yöneticileri ise Abdulmelik Kurt  ve Cüneyt Yücetepe oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.