DEVA'DAN DEV BİNA DEV TABELALAR

Siyaset 11.10.2020 - 03:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DEVA'DAN DEV BİNA DEV TABELALAR

CENGİZ YUCAK Ali Babacan'ın Genel başkanlığındaki DEVA Partisi, Türkiye'nin 60'ı aşkın ilinde il başkanını belirledi bu illerin ilçelerinde yüzde 80 oranında il ve ilçe teşkilatlarını kurdu.. Eğer bugünden yarına erken bir seçim olmazsa Siyasi Partiler Yasası'nın 36. maddesine göre, bir siyasi partinin seçime katılabilmesi için, "İllerin en az yarısında (41 il) seçim gününden en az 6 ay önce teşkilat kurmuş ve büyük kongrelerini yapmış olması"  koşulunu yerine getirmiş olan DEVA Partisi, ikinci koşul olan "TBMM'de grubunun (en az 20 milletvekili) bulunması gerekiyor" maddesine ihtiyaç duymadan direk kendi ismi ile seçimlere katılabilecek.. Gelelim "DEVA'DAN DEV BİNA DEV TABELALAR" haber başlığımıza.. DEVA Partisinin başta Kocaeli olmak üzere Türkiye'nin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine örgütlendiği yerlerdeki faaliyete soktukları Teşkilat Binaları iki özelliği ile dikkat çekiyor; Dev binalar ve Dev Tabelalar.. Dün gece tabelası yerleştirilen Batman il teşkilat binası da bu iki özelliği ile dikkat çekti.. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Halkla İlişkiler Birimi Başkanı Ali Rıza Babaoğlan twitter sayfasından o anları görseli ile birlikte "Geceleri de Deva Partisi için çalışmaya devam ediyoruz. Doğa Sanlioğlu ile İl Başkanlığımızı ziyaret ederek yarın yapılacak açılış öncesinde son incelemeleri yaptık. #Batman’a yakışır çok güzel bir bina olmuş, emeği geçenlere ve İl Başkanımız Av. Melik Müjdeci’ye teşekkürler!" mesajı ile paylaştı..

CENGİZ YUCAK Ali Babacan'ın Genel başkanlığındaki DEVA Partisi, Türkiye'nin 60'ı aşkın ilinde il başkanını belirledi bu illerin ilçelerinde yüzde 80 oranında il ve ilçe teşkilatlarını kurdu..

Eğer bugünden yarına erken bir seçim olmazsa Siyasi Partiler Yasası'nın 36. maddesine göre, bir siyasi partinin seçime katılabilmesi için, "İllerin en az yarısında (41 il) seçim gününden en az 6 ay önce teşkilat kurmuş ve büyük kongrelerini yapmış olması"  koşulunu yerine getirmiş olan DEVA Partisi, ikinci koşul olan "TBMM'de grubunun (en az 20 milletvekili) bulunması gerekiyor" maddesine ihtiyaç duymadan direk kendi ismi ile seçimlere katılabilecek..

Gelelim "DEVA'DAN DEV BİNA DEV TABELALAR" haber başlığımıza..
DEVA Partisinin başta Kocaeli olmak üzere Türkiye'nin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine örgütlendiği yerlerdeki faaliyete soktukları Teşkilat Binaları iki özelliği ile dikkat çekiyor;
Dev binalar ve Dev Tabelalar..
Dün gece tabelası yerleştirilen Batman il teşkilat binası da bu iki özelliği ile dikkat çekti..

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Halkla İlişkiler Birimi Başkanı Ali Rıza Babaoğlan twitter sayfasından o anları görseli ile birlikte "Geceleri de Deva Partisi için çalışmaya devam ediyoruz. Doğa Sanlioğlu ile İl Başkanlığımızı ziyaret ederek yarın yapılacak açılış öncesinde son incelemeleri yaptık. #Batman’a yakışır çok güzel bir bina olmuş, emeği geçenlere ve İl Başkanımız Av. Melik Müjdeci’ye teşekkürler!" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.