AK Partide öyle bir ekip kuruldu ki!

Siyaset 16.11.2021 - 08:12, Güncelleme: 16.11.2021 - 08:12
 

AK Partide öyle bir ekip kuruldu ki!

kocaelihaberi
AK Parti sahadan gelen raporları analiz edecek, politika geliştirecek, seçim stratejileri izleyecek ve muhalefetin iddialarıyla mücadele edecek strateji ekibi kurdu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş başkanlığındaki ekipte Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, Mahir Ünal ve Naci Bostancı yer alıyor. AK Parti, karalama, yalan ve algı üzerinden siyasi rota izleyen CHP’nin başını çektiği muhalefetin oyunlarını bozmak için harekete geçti. “Yalan operasyonlarına karşı hakikat operasyonu yapacağız” diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla AK Parti bünyesinde bir strateji ekibi kuruldu. Partinin ‘A Takımı’ndan belirlenen özel ekibin başında, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bulunuyor. Ekipte ayrıca, Genel Başkan Yardımcıları Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, Grup Başkanlığı görevinden dün ayrılan Naci Bostancı ve Grup Başkanvekili Mahir Ünal yer alıyor. İLK TOPLANTI YAPILDI İlk toplantısını geçtiğimiz günlerde yapan strateji ekibinin yerelde de alt birimler oluşturacağı öğrenildi. Böylelikle strateji ekibi tarafından belirlenen parti politikaları, taşrada da bu birimler eliyle uygulamaya konulacak. Ekip, muhalefetin ‘yalan siyasetiyle’ vatandaş nezdinde oluşturmaya çalıştığı negatif algıyı yok edecek çalışmaları yürütecek. Ayrıca tezkere, şehit yakınına küfretme, Türkiye’yi büyükelçilere şikayet gibi toplumda büyük tepki toplayan olaylara karşı partinin atacağı adımlara ilişkin politikaları belirleyecek.
kocaelihaberi

AK Parti sahadan gelen raporları analiz edecek, politika geliştirecek, seçim stratejileri izleyecek ve muhalefetin iddialarıyla mücadele edecek strateji ekibi kurdu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş başkanlığındaki ekipte Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, Mahir Ünal ve Naci Bostancı yer alıyor.

AK Parti, karalama, yalan ve algı üzerinden siyasi rota izleyen CHP’nin başını çektiği muhalefetin oyunlarını bozmak için harekete geçti. “Yalan operasyonlarına karşı hakikat operasyonu yapacağız” diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla AK Parti bünyesinde bir strateji ekibi kuruldu. Partinin ‘A Takımı’ndan belirlenen özel ekibin başında, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bulunuyor. Ekipte ayrıca, Genel Başkan Yardımcıları Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, Grup Başkanlığı görevinden dün ayrılan Naci Bostancı ve Grup Başkanvekili Mahir Ünal yer alıyor.

İLK TOPLANTI YAPILDI

İlk toplantısını geçtiğimiz günlerde yapan strateji ekibinin yerelde de alt birimler oluşturacağı öğrenildi. Böylelikle strateji ekibi tarafından belirlenen parti politikaları, taşrada da bu birimler eliyle uygulamaya konulacak. Ekip, muhalefetin ‘yalan siyasetiyle’ vatandaş nezdinde oluşturmaya çalıştığı negatif algıyı yok edecek çalışmaları yürütecek. Ayrıca tezkere, şehit yakınına küfretme, Türkiye’yi büyükelçilere şikayet gibi toplumda büyük tepki toplayan olaylara karşı partinin atacağı adımlara ilişkin politikaları belirleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.