DEPREM OLDU!

04.08.2020 - 13:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DEPREM OLDU!

Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Malatya Valisi Aydın Baruş yaptıkları açıklamada herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını bildirdi.. Merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, saat 12.37'de merkez üssü Pütürge olan 5,2 büyüklüğündeki deprem yerin 7 km derinliğinde meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'ne göre ise deprem 5,7 büyüklüğünde olurken, yerin 5 km derinliğinde oluştu. MALATYA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA Malatya Valisi Aydın Baruş, "Jandarma ve AFAD ekipleri mahallelerle iletişim kuruyor. Şu ana kadar yansıyan olumsuzluk yok" dedi.

Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem!

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Malatya Valisi Aydın Baruş yaptıkları açıklamada herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını bildirdi..

Merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, saat 12.37'de merkez üssü Pütürge olan 5,2 büyüklüğündeki deprem yerin 7 km derinliğinde meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'ne göre ise deprem 5,7 büyüklüğünde olurken, yerin 5 km derinliğinde oluştu.

MALATYA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Malatya Valisi Aydın Baruş, "Jandarma ve AFAD ekipleri mahallelerle iletişim kuruyor. Şu ana kadar yansıyan olumsuzluk yok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.