TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı kadrosuna flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya dahil oldu?

Güncel 23.12.2021 - 04:04, Güncelleme: 23.12.2021 - 04:04
 

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı kadrosuna flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya dahil oldu?

kocaelihaberi
Cumartesi akşamlarına damga vuran, TRT 1'in yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı dizisinin kadrosuna, flaş bir isim dahil oldu. Usta oyuncu, Gönül Dağı dizisinde Arif karakterine hayat verecek. Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı ailesine katıldı. Ünlü sanatçı dizide, Elif ve Zeynep’in yurt dışından dönen babasını canlandıracak. Her hafta izleyicilerin ilgi odağı olan ve reytinglerini katlayarak artıran Gönül Dağı ailesine usta sanatçı Cem Kurtoğlu da katıldı. Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı’nda, daha çok küçükken çocuklarını ninelerine bırakarak eşiyle birlikte Almanya’ya giden ve bir daha dönmeyen Arif karakterini canlandıracak.
kocaelihaberi

Cumartesi akşamlarına damga vuran, TRT 1'in yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı dizisinin kadrosuna, flaş bir isim dahil oldu. Usta oyuncu, Gönül Dağı dizisinde Arif karakterine hayat verecek.

Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı ailesine katıldı. Ünlü sanatçı dizide, Elif ve Zeynep’in yurt dışından dönen babasını canlandıracak. Her hafta izleyicilerin ilgi odağı olan ve reytinglerini katlayarak artıran Gönül Dağı ailesine usta sanatçı Cem Kurtoğlu da katıldı.

Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı’nda, daha çok küçükken çocuklarını ninelerine bırakarak eşiyle birlikte Almanya’ya giden ve bir daha dönmeyen Arif karakterini canlandıracak.

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı kadrosuna flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya dahil oldu? - Sayfa:7

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.