RECEP KAYA YARIN HUZURA ÇIKIYOR

Siyaset 19.09.2021 - 07:19, Güncelleme: 19.09.2021 - 07:30
 

RECEP KAYA YARIN HUZURA ÇIKIYOR

KOCAELİ HABERİ
20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşen AK Parti Gebze 6. Olağan İlçe Kongresi'ne tek aday olarak katılan Recep Kaya AK Parti Gebze'ye ilçe başkanı seçilmişti.. Yarın 20 Eylül 2021 ve yarın Recep Kaya, Ak Parti Gebze ilçe başkanı seçilişinin 1.inci yıldönümü dolayısıyla Gebze Arapçeşme Bilim Kültür Merkezinde düzenlediği basın toplantsında, basının huzuruna çıkarak bir yıllık siyasi çalışmaları ve yerel yönetim hizmetlerine verdikleri katkılar dolayısı ile Gebzeliler, bilgilendirecek.. Recep Kaya'nın yarın ki 1 yıllık çalışmaları değerlendirme toplantısına İcra Kurulu üyelerinin tamamının katılımının yanısıra Gebze Bölge basınının geniş ilgi göstermesi bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ

20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşen AK Parti Gebze 6. Olağan İlçe Kongresi'ne tek aday olarak katılan Recep Kaya AK Parti Gebze'ye ilçe başkanı seçilmişti..

Yarın 20 Eylül 2021 ve yarın Recep Kaya, Ak Parti Gebze ilçe başkanı seçilişinin 1.inci yıldönümü dolayısıyla Gebze Arapçeşme Bilim Kültür Merkezinde düzenlediği basın toplantsında, basının huzuruna çıkarak bir yıllık siyasi çalışmaları ve yerel yönetim hizmetlerine verdikleri katkılar dolayısı ile Gebzeliler, bilgilendirecek..

Recep Kaya'nın yarın ki 1 yıllık çalışmaları değerlendirme toplantısına İcra Kurulu üyelerinin tamamının katılımının yanısıra Gebze Bölge basınının geniş ilgi göstermesi bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.