ERDOĞAN FRANSA'YA ÇOK FENA ÇAKTI!

Siyaset 18.10.2021 - 18:56, Güncelleme: 18.10.2021 - 19:30
 

ERDOĞAN FRANSA'YA ÇOK FENA ÇAKTI!

kocaelihaberi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bkendilerini dünyanın demokrasi merkezi gibi sunmaya çalışan Fransa için " Fransa, Afrika'yı adeta bir sömürge kıtası olarak kullanmıştır." dedi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyaret ve incelemeler için gittiği Afrika'da, Angola Cumhurbaşkanı Joao Manuel Gonçalves Lourenço ile Ortak Basın Toplantısında, Afrika'daki sömürge faaliyetlerine ilişkin konuştu:  Erdoğan konuşmasında "Afrika kıtası yıllar yılı sömürülmüştür. Angola 400 yılı aşkın maalesef Portekiz tarafından sömürülmüştür. Fransa, Afrika'yı adeta bir sömürge kıtası olarak kullanmıştır." ifadesine yer verdi..
kocaelihaberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bkendilerini dünyanın demokrasi merkezi gibi sunmaya çalışan Fransa için " Fransa, Afrika'yı adeta bir sömürge kıtası olarak kullanmıştır." dedi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyaret ve incelemeler için gittiği Afrika'da, Angola Cumhurbaşkanı Joao Manuel Gonçalves Lourenço ile Ortak Basın Toplantısında, Afrika'daki sömürge faaliyetlerine ilişkin konuştu:  Erdoğan konuşmasında "Afrika kıtası yıllar yılı sömürülmüştür. Angola 400 yılı aşkın maalesef Portekiz tarafından sömürülmüştür. Fransa, Afrika'yı adeta bir sömürge kıtası olarak kullanmıştır." ifadesine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.