DAVUTOĞLU FARUK BAŞARAN'I YALNIZ BIRAKTI

Siyaset 28.08.2020 - 13:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DAVUTOĞLU FARUK BAŞARAN'I YALNIZ BIRAKTI

Gelecek Partisi, Kocaeli’de ilçe kongrelerini tamamladı. Bugün gerçekleştirilecek 1’inci Olağan İl Kongresi’ne ise Genel Başkan Ahmet Davutoğlu katılım sağlayacaktı. Davutoğlu rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılmama kararı alındı. Gelecek Partisi, Kocaeli’de ilçe kongrelerini tamamladı. Bugün gerçekleştirilecek 1’inci Olağan İl Kongresi’ne ise Genel Başkan Ahmet Davutoğlu katılım sağlayacaktı. Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile tekrar il başkanı adayı olan Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kongre öncesi ilçe başkanları ve parti yöneticileriyle bir toplantı yaptı. Toplantıda il kongresi ve genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun programı netleştirildi. Bugün ilimize gelmesi beklenen Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun programa son anda katılmayacağı öğrenildi.  

Gelecek Partisi, Kocaeli’de ilçe kongrelerini tamamladı. Bugün gerçekleştirilecek 1’inci Olağan İl Kongresi’ne ise Genel Başkan Ahmet Davutoğlu katılım sağlayacaktı. Davutoğlu rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılmama kararı alındı.

Gelecek Partisi, Kocaeli’de ilçe kongrelerini tamamladı. Bugün gerçekleştirilecek 1’inci Olağan İl Kongresi’ne ise Genel Başkan Ahmet Davutoğlu katılım sağlayacaktı. Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile tekrar il başkanı adayı olan Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kongre öncesi ilçe başkanları ve parti yöneticileriyle bir toplantı yaptı. Toplantıda il kongresi ve genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun programı netleştirildi. Bugün ilimize gelmesi beklenen Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun programa son anda katılmayacağı öğrenildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.