AK PARTİ DİLOVASI BAŞKANI YILDIRIM'DAN O AĞIR HAKARETLERE SUÇ DUYURUSU

Siyaset 06.01.2022 - 04:30, Güncelleme: 06.01.2022 - 05:02
 

AK PARTİ DİLOVASI BAŞKANI YILDIRIM'DAN O AĞIR HAKARETLERE SUÇ DUYURUSU

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Demirciler köyünden Ahmet Ercan Göçmez'in bir paket sigaranın 25 TL'ye yükselmesine tepki göstermek gerekçesi ile kendi kendisine çektiği Ak Partiye, Ak Partililere ve Ak Partiye oy vermiş herkese ağır hakaret ve küfürler içeren videoyu sosyal medya sayfasından paylaşması üzerine Türkiye genelinden tepkiler çığ gibi büyüdü.. İYİ Parti Dilovası Demirciler Köyü Mahalle Başkanı olduğu iddia edilen, Demirciler Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Erhan Göçmez, sosyal medya hesabından AK Partiye oy veren herkese çok ağır küfürler savurdu. Ahmet Erhan hakaretler sıralayıp, küfür ederken, Ak Partiye oy vermiş olan kendi yakınlarını da küfüre dahil etti.. İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz  "İYİ Parti Dilovası Demirciler Köyü Mahalle Başkanı olduğu iddia edilerek bir kişinin son günlerde gelen zamlar karşı hükümete karşı sarf ettiği ağzımıza almaktan çekineceğimiz laflar bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılarak partimize karşı algı operasyonu düzenlenmektedir. İYİ Parti Dilovası Demirciler Köyü Mahalle Başkanı olduğunu iddia edilerek paylaşılan şahsın partimiz ile hiçbir görevi bulunmadığı kamuoyuna duyrulur. Bu algı operasyonu ile partimizi yıpratmak isteyen kişi yada kişiler hakkında hukuki süreçlerin başlatılacağı duyrulur." şeklindeki açıklamada .bu şahsın partileri ile ilişkisi olmadığını dile getirdikten sonra yaptığı ikişnci açıklmada da bu kişiyi ve ağır hakaretlerini kınadı.. Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım bu olay üzerine Dilovası Jandarma Komutanlığına giderek Ahmet Erhan Göçmez hakkında suç duyursunda bulunduktan sonra sosyal medydan şu açıklamayı yaptı; Değerli Dilovalı hemşerilerimiz Sosyal medya profillerinden İyi Parti Dilovası Demirciler Mahalle Başkanı olduğu anlaşılan şahsın AK Partimize gönül vermiş vatandaşlarımıza yönelik ağır hakaretlerini üzülerek izledik. Sosyal medya profilleri ve paylaşımlarında İyi Parti’nin Mahalle Başkanı olduğunun belli olmasına rağmen bu üzücü hadisenin olmasından hemen sonra İyi Parti Dilovası İlçe Başkanının olay için algı operasyonudur gibi açıklama yapması ve şahsın parti ile alakası olmadığını belirtmesi, olayı örtbas etme çabası siyasi etik, ahlak kurallarına ve güzel ilçemiz Dilovası’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukuna yakışmamıştır. İyi Parti Dilovası İlçe Başkanını derhal özür dilemeye ve konu ile ilgili yaptırımı uygulamaya davet ediyoruz. Bu ahlaksızca açıklamanın basına servis edilmesinden hemen sonra AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı olarak tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığına gerekli suç duyurusunda bulunarak, hukuki süreci başlatmış bulunmaktayız. Meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve bu ahlaksız şahsiyetin gerekli cezayı alması için elimizden geleni yapacağımızı beyan ediyor ve tüm AK gönüllülerimizi sağ duyuya davet ediyorum. Saygılarımla. İlhan YILDIRIM- AK PARTİ Dilovası İlçe Başkanı 
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Demirciler köyünden Ahmet Ercan Göçmez'in bir paket sigaranın 25 TL'ye yükselmesine tepki göstermek gerekçesi ile kendi kendisine çektiği Ak Partiye, Ak Partililere ve Ak Partiye oy vermiş herkese ağır hakaret ve küfürler içeren videoyu sosyal medya sayfasından paylaşması üzerine Türkiye genelinden tepkiler çığ gibi büyüdü..

İYİ Parti Dilovası Demirciler Köyü Mahalle Başkanı olduğu iddia edilen, Demirciler Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Erhan Göçmez, sosyal medya hesabından AK Partiye oy veren herkese çok ağır küfürler savurdu. Ahmet Erhan hakaretler sıralayıp, küfür ederken, Ak Partiye oy vermiş olan kendi yakınlarını da küfüre dahil etti..

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz  "İYİ Parti Dilovası Demirciler Köyü Mahalle Başkanı olduğu iddia edilerek bir kişinin son günlerde gelen zamlar karşı hükümete karşı sarf ettiği ağzımıza almaktan çekineceğimiz laflar bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılarak partimize karşı algı operasyonu düzenlenmektedir. İYİ Parti Dilovası Demirciler Köyü Mahalle Başkanı olduğunu iddia edilerek paylaşılan şahsın partimiz ile hiçbir görevi bulunmadığı kamuoyuna duyrulur. Bu algı operasyonu ile partimizi yıpratmak isteyen kişi yada kişiler hakkında hukuki süreçlerin başlatılacağı duyrulur." şeklindeki açıklamada .bu şahsın partileri ile ilişkisi olmadığını dile getirdikten sonra yaptığı ikişnci açıklmada da bu kişiyi ve ağır hakaretlerini kınadı..

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım bu olay üzerine Dilovası Jandarma Komutanlığına giderek Ahmet Erhan Göçmez hakkında suç duyursunda bulunduktan sonra sosyal medydan şu açıklamayı yaptı;

Değerli Dilovalı hemşerilerimiz
Sosyal medya profillerinden İyi Parti Dilovası Demirciler Mahalle Başkanı olduğu anlaşılan şahsın AK Partimize gönül vermiş vatandaşlarımıza yönelik ağır hakaretlerini üzülerek izledik.

Sosyal medya profilleri ve paylaşımlarında İyi Parti’nin Mahalle Başkanı olduğunun belli olmasına rağmen bu üzücü hadisenin olmasından hemen sonra İyi Parti Dilovası İlçe Başkanının olay için algı operasyonudur gibi açıklama yapması ve şahsın parti ile alakası olmadığını belirtmesi, olayı örtbas etme çabası siyasi etik, ahlak kurallarına ve güzel ilçemiz Dilovası’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukuna yakışmamıştır. İyi Parti Dilovası İlçe Başkanını derhal özür dilemeye ve konu ile ilgili yaptırımı uygulamaya davet ediyoruz.

Bu ahlaksızca açıklamanın basına servis edilmesinden hemen sonra AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı olarak tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığına gerekli suç duyurusunda bulunarak, hukuki süreci başlatmış bulunmaktayız.

Meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve bu ahlaksız şahsiyetin gerekli cezayı alması için elimizden geleni yapacağımızı beyan ediyor ve tüm AK gönüllülerimizi sağ duyuya davet ediyorum. Saygılarımla.

İlhan YILDIRIM- AK PARTİ Dilovası İlçe Başkanı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.