Darıca İçin Canla Başla

Dünya 22.06.2019 - 00:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Darıca İçin Canla Başla

Darıca'da geçtiğimiz gün aniden bastıran yağmurun sele dönmesinin ardından bir marketin bodrumunda mahsur kalan Elif Urhan (26)‪ yaşamını yitirmişti.. Sel sonrası Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte yaralarınıİsarmaya çalışan Darıca'da CHP'li Meclis üyeleri de Başkan Bıyık'a desteklerini eksik etmediler.. Başkan Bıyık bu akşam CHP'li Meclis üyeleri ile bir araya gelerek kendsilerini sel sonrası çalışmalar hakkında bilgilendirdi.. Muzaffer Bıyık o toplantı sonrasında yaptığı açıklamada "lçemizde yaşanan sel felaketi sonrası belediye olarak hızlı bir şekilde almış olduğumuz reaksiyonları CHP Meclis Grubundan gelen talep üzerine AK Parti ve muhalefet grubuna bilgi verdik.‬ ‪Darıca ailesi olarak bu zorlu süreçten hep birlikte çıkacağız. Mağduriyetleri en aza indirmek için canla başla çalışan ekibimize teşekkür ediyorum. Darıca İçin Canla Başla" dedi.

Darıca'da geçtiğimiz gün aniden bastıran yağmurun sele dönmesinin ardından bir marketin bodrumunda mahsur kalan Elif Urhan (26)‪ yaşamını yitirmişti..
Sel sonrası Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte yaralarınıİsarmaya çalışan Darıca'da CHP'li Meclis üyeleri de Başkan Bıyık'a desteklerini eksik etmediler..
Başkan Bıyık bu akşam CHP'li Meclis üyeleri ile bir araya gelerek kendsilerini sel sonrası çalışmalar hakkında bilgilendirdi..
Muzaffer Bıyık o toplantı sonrasında yaptığı açıklamada "lçemizde yaşanan sel felaketi sonrası belediye olarak hızlı bir şekilde almış olduğumuz reaksiyonları CHP Meclis Grubundan gelen talep üzerine AK Parti ve muhalefet grubuna bilgi verdik.‬ ‪Darıca ailesi olarak bu zorlu süreçten hep birlikte çıkacağız. Mağduriyetleri en aza indirmek için canla başla çalışan ekibimize teşekkür ediyorum. Darıca İçin Canla Başla" dedi.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.