Darıca Gençlerbirliğinin başarılı ismi yuvada kaldı

15.07.2019 - 09:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Darıca Gençlerbirliğinin başarılı ismi yuvada kaldı

Darıca Gençlerbirliğinin başarılı oyuncularından olan Salih Seyis ile yeniden anlaşmaya varıldı. Darıca Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncularından olan Salih Seyis ile 1+1 sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Başkanımız Arif Gülen yaptığı açıklamada ''Salih, Darıca Gençlerbirliği'mizin önemli oyuncularından biri. Kendisi ile yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Güzel ve iddialı bir kadro kuruyoruz. Taraftarlarımıza iyi bir takım izleteceğiz. Bizlere güvenen herkese çok teşekkür ederim'' dedi.  

Darıca Gençlerbirliğinin başarılı oyuncularından olan Salih Seyis ile yeniden anlaşmaya varıldı.
Darıca Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncularından olan Salih Seyis ile 1+1 sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Başkanımız Arif Gülen yaptığı açıklamada ''Salih, Darıca Gençlerbirliği'mizin önemli oyuncularından biri. Kendisi ile yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Güzel ve iddialı bir kadro kuruyoruz. Taraftarlarımıza iyi bir takım izleteceğiz. Bizlere güvenen herkese çok teşekkür ederim'' dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.