Darıca Farabi, Üniversite Hastanesi oldu

30.07.2020 - 09:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Darıca Farabi, Üniversite Hastanesi oldu

KH/CENGİZYUCAK Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı kararıyla İstanbul Sağlık Bilimleri Fakültesine bağlandı. Haberi duyuran AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek,Kocaeli Üniversitesi ve Derince Hastanesinden sonra akademik kadroyla hizmet verecek 3. hastaneyi ilimize kazandırdıklarını belirterek, “Sağlık Bakanımıza, İl Sağlık Müdürümüze ve Darıca Farabi Hastanesi Başhekimimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Emine Zeybek, “Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Pandemi sürecinde önemli görevler yaptı. Bu protokolle en kısa süreçte eğitim klinikleri planlanıp, akademik kadro oluşturularak bölgemizde daha özellikli hizmetler vermek üzere 2. adım da tamamlanmış bulunmaktadır. Kocaeli Üniversitesi ve Derince EAH dahil olmak üzere 3. basamak hastanelerine bir hastanemizi daha kazandırmış bulunmaktayız. İlimize hayırlı olsun. Sağlık Bakanımız Dr. , Sağlık İl Müdürü Op.Dr.Şenol Ergüney ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’e teşekkür ediyoruz” dedi..  

KH/CENGİZYUCAK Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı kararıyla İstanbul Sağlık Bilimleri Fakültesine bağlandı.

Haberi duyuran AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek,Kocaeli Üniversitesi ve Derince Hastanesinden sonra akademik kadroyla hizmet verecek 3. hastaneyi ilimize kazandırdıklarını belirterek, “Sağlık Bakanımıza, İl Sağlık Müdürümüze ve Darıca Farabi Hastanesi Başhekimimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Emine Zeybek, “Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Pandemi sürecinde önemli görevler yaptı. Bu protokolle en kısa süreçte eğitim klinikleri planlanıp, akademik kadro oluşturularak bölgemizde daha özellikli hizmetler vermek üzere 2. adım da tamamlanmış bulunmaktadır. Kocaeli Üniversitesi ve Derince EAH dahil olmak üzere 3. basamak hastanelerine bir hastanemizi daha kazandırmış bulunmaktayız. İlimize hayırlı olsun. Sağlık Bakanımız Dr. , Sağlık İl Müdürü Op.Dr.Şenol Ergüney ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’e teşekkür ediyoruz” dedi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.