İmamoğlu'ndan cevap gecikmedi; ''Hak yemem hakkımı da yedirmem''

Siyaset 26.12.2021 - 23:31, Güncelleme: 26.12.2021 - 23:31
 

İmamoğlu'ndan cevap gecikmedi; ''Hak yemem hakkımı da yedirmem''

kocaelihaberi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın İBB çalışanları hakkında 'özel teftiş' başlatıldığı açıklamasına tepki gösterdi. İçişleri Bakanlığı'nın İBB çalışanları hakkında "özel teftiş" başlatıldığını duyurmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem" dedi. İmamoğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Hak yemem hakkımı da yedirmem” dedim. Bugün de diyorum ki; “İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem” Suçu olanla sonuna kadar birlikte mücadele edelim. Ama şu bilinsin ki; İBB ailesine saldıranlar karşısında beklenmedik bir birliktelik ve güç görecek."   “Hak yemem hakkımı da yedirmem” dedim. Bugün de diyorum ki; “İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem” Suçu olanla sonuna kadar birlikte mücadele edelim. Ama şu bilinsin ki; İBB ailesine saldıranlar karşısında beklenmedik bir birliktelik ve güç görecek.— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) December 26, 2021
kocaelihaberi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın İBB çalışanları hakkında 'özel teftiş' başlatıldığı açıklamasına tepki gösterdi.

İçişleri Bakanlığı'nın İBB çalışanları hakkında "özel teftiş" başlatıldığını duyurmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem" dedi.

İmamoğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Hak yemem hakkımı da yedirmem” dedim. Bugün de diyorum ki; “İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem” Suçu olanla sonuna kadar birlikte mücadele edelim. Ama şu bilinsin ki; İBB ailesine saldıranlar karşısında beklenmedik bir birliktelik ve güç görecek."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.