DARICALI ŞEHİDİN DEFİN TARİHİ AÇIKLANDI

Yaşam 27.10.2019 - 22:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICALI ŞEHİDİN DEFİN TARİHİ AÇIKLANDI

Türkiye'nin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtında Suriye Resulayn bölgesinde  teröristlerin hain saldırısında  yaralanan ve tedavi altına alınan Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun şehit oldu! Sarıtosun’un şehadet haberi, Darıca Bağlarbaşı mahallesinde ikamet eden anne ve babasına  askeri yetkililer verdi. Acı haber sonrasında tüm mahalleli şehidin evinin önünde toplanarak hm şehit ailesinin acısını paylaştı hem de teröre lanet okudu..   Barış Pınarı Harekatı'nda Yaralanan ve Tedavi Gördüğü Şanlıurfa'da Şehit Olan Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun'un Cenazesi Yarın (28.10.2019 Pazartesi) İkindi Namazını Müteakiben Darıca Bağlarbaşı Merkez Camiinden Kaldırılacak ve Darıca Şehitliğine Defnedilecektir. Kocaelihaberi olarak Şehidimize Allah 'tan Rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Türkiye'nin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtında Suriye Resulayn bölgesinde  teröristlerin hain saldırısında  yaralanan ve tedavi altına alınan Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun şehit oldu!

Sarıtosun’un şehadet haberi, Darıca Bağlarbaşı mahallesinde ikamet eden anne ve babasına  askeri yetkililer verdi. Acı haber sonrasında tüm mahalleli şehidin evinin önünde toplanarak hm şehit ailesinin acısını paylaştı hem de teröre lanet okudu..  

Barış Pınarı Harekatı'nda Yaralanan ve Tedavi Gördüğü Şanlıurfa'da Şehit Olan Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun'un Cenazesi Yarın (28.10.2019 Pazartesi) İkindi Namazını Müteakiben Darıca Bağlarbaşı Merkez Camiinden Kaldırılacak ve Darıca Şehitliğine Defnedilecektir.

Kocaelihaberi olarak Şehidimize Allah 'tan Rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.