DARICALI O HIRSIZ YAKALANDI

Asayiş 05.11.2020 - 16:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICALI O HIRSIZ YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ Darıca Polisi  G.G. isimli hırsızlık zanlısını ikamet içerisinde yapılan operasyon ile suçüstü yakaladı.. Kocaeli Emniyet Müdürülüğünden yapılan açıklamada "İlimiz Darıca İlçesi Bayramoğlu Mahallesinde 04.11.2020 günü bir ikamette hırsızlık ihbarını değerlendiren ekiplerimiz olayı gerçekleştiren G.G. isimli şahsı ikamet içerisinde yapılan operasyon ile suçüstü yakalamıştır. Emniyet müdürlüğümüzde işlemleri tamamlanan şahıs 05.11.2020 günü Adli Makamlara sevk edilmiştir.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir" bilgisi paylaşıldı..  

KOCAELİ HABERİ Darıca Polisi  G.G. isimli hırsızlık zanlısını ikamet içerisinde yapılan operasyon ile suçüstü yakaladı..

Kocaeli Emniyet Müdürülüğünden yapılan açıklamada "İlimiz Darıca İlçesi Bayramoğlu Mahallesinde 04.11.2020 günü bir ikamette hırsızlık ihbarını değerlendiren ekiplerimiz olayı gerçekleştiren G.G. isimli şahsı ikamet içerisinde yapılan operasyon ile suçüstü yakalamıştır. Emniyet müdürlüğümüzde işlemleri tamamlanan şahıs 05.11.2020 günü Adli Makamlara sevk edilmiştir. 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir" bilgisi paylaşıldı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.