DARICALI MÜDÜR FARABİ HASTANESİNE KALDIRILDI

07.11.2020 - 20:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICALI MÜDÜR FARABİ HASTANESİNE KALDIRILDI

KOCAELİ HABERİ Darıca'nın sevilen ve tanınan isimlerinden birisi olan Şehit Hasan Kaya Fen ve Sosyal Bilimler PROJE Kız İmam Hatip Lisesi'de Okul Müdürü Musa Kartal koronavirüs nedeni ile Darıca Farabi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.. Musa Kartal sağlık durumu ile ilgili olarak sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "Değerli Dostlar! Darıca Farabi Araştırma Hastanesi Pandemi Servisinde covid 19 tedavim devam etmekte olup dostlarımızın duaları ile daha iyi olacağımı ümid ediyor hepinize sağlıklı hayırlı günler diliyorum. Lütfen Maske, Sosyal Mesafe, Hijyen" dedi..  

KOCAELİ HABERİ Darıca'nın sevilen ve tanınan isimlerinden birisi olan Şehit Hasan Kaya Fen ve Sosyal Bilimler PROJE Kız İmam Hatip Lisesi'de Okul Müdürü Musa Kartal koronavirüs nedeni ile Darıca Farabi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı..

Musa Kartal sağlık durumu ile ilgili olarak sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "Değerli Dostlar! Darıca Farabi Araştırma Hastanesi Pandemi Servisinde covid 19 tedavim devam etmekte olup dostlarımızın duaları ile daha iyi olacağımı ümid ediyor hepinize sağlıklı hayırlı günler diliyorum. Lütfen Maske, Sosyal Mesafe, Hijyen" dedi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.