DARICALI KUMARBAZLAR YAKALANDI

Asayiş 30.12.2020 - 14:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICALI KUMARBAZLAR YAKALANDI

27.12.2020 günü İlimiz Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesinde bulunan bir adreste kumar oynandığının tespit edilmesi üzerine yapılan usulüne uygun denetimde 27 şahıs yakalanmıştır. C.Ş. isimli şahıstan bir miktar uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiş ve el konulmuştur. 27 şahsa sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten idari para cezası uygulanmış, C.Ş. isimli şahsa “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçundan adli tahkikat başlatılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ  

27.12.2020 günü İlimiz Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesinde bulunan bir adreste kumar oynandığının tespit edilmesi üzerine yapılan usulüne uygun denetimde 27 şahıs yakalanmıştır.

C.Ş. isimli şahıstan bir miktar uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiş ve el konulmuştur. 27 şahsa sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten idari para cezası uygulanmış, C.Ş. isimli şahsa “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçundan adli tahkikat başlatılmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.