DARICA SEZAİ ATA'YI KOCAELİ'YE Mİ ISINDIRIYOR?

Siyaset 04.10.2020 - 19:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA SEZAİ ATA'YI KOCAELİ'YE Mİ ISINDIRIYOR?

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli İl Yönetiminde iken 2018 yılında Şemsettin Ceyhan'ın il başkanlığından istifa ederek milletvekili adayı olması üzerine Abdullah Eryarsoy başkanlığında oluşturulan yeni il yönetim kurulu listesinde kendisine yer bulamayan Darıcalı siyasetçi Sezai Ata iki yıllık bir sessizlikten sonra yeniden siyasi sahalarda boy göstermeye başladı.. Ak Parti Kocaeli il kongre sürecinin başlamsı ile birlikte il başkan adaylığı için ismi geçen eski Milletvekili Mehmet Ali Okur'a yakınlığı ile bilinen Sezai Ata'nın da siyaset sahasına inmesi kulislerde "acaba tekrar il yönetimine girme hesapları mı yapıyor" şeklinde merak uyandırdı.. Öte yandan geçtiğimiz gün Darıca Belediye Başkanı Muzffer Bıyık ve Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay, Sezai Ata'yı işyerinde ziyaret ederken, Sezai Ata bu ziyaret sosyal medyadan "Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir." mesajı ile paylaşmıştı..  

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli İl Yönetiminde iken 2018 yılında Şemsettin Ceyhan'ın il başkanlığından istifa ederek milletvekili adayı olması üzerine Abdullah Eryarsoy başkanlığında oluşturulan yeni il yönetim kurulu listesinde kendisine yer bulamayan Darıcalı siyasetçi Sezai Ata iki yıllık bir sessizlikten sonra yeniden siyasi sahalarda boy göstermeye başladı..

Ak Parti Kocaeli il kongre sürecinin başlamsı ile birlikte il başkan adaylığı için ismi geçen eski Milletvekili Mehmet Ali Okur'a yakınlığı ile bilinen Sezai Ata'nın da siyaset sahasına inmesi kulislerde "acaba tekrar il yönetimine girme hesapları mı yapıyor" şeklinde merak uyandırdı..

Öte yandan geçtiğimiz gün Darıca Belediye Başkanı Muzffer Bıyık ve Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay, Sezai Ata'yı işyerinde ziyaret ederken, Sezai Ata bu ziyaret sosyal medyadan "Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir." mesajı ile paylaşmıştı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.