DARICA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ORAYI RESMEN MÜHÜRLEDİ

Dünya 09.10.2020 - 22:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ORAYI RESMEN MÜHÜRLEDİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ilçede faaileyte gösteren kaçak ve ruhsatsız bir diş polikliniğini mühürleyerek faaliyetten men etti.. Darıca ilçe Sağlık Müdürlüğü konu ile ilgili yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi; "Müdürlüğümüze gelen ihbar üzerine, Osmangazi Mahallesi Pazar Sokakta bahse konu olan Sağlık Hizmeti sunduğu belirtilen yerin hijyen ve temizlik koşullarının yerine getirilmeyek halkın sağlığını tehdit edecek şekilde ruhsatsız ve diplamsız kişiler tarafından çalıştırılığı tarafımızca tespit edilmiş, yapılan denetim sonucunda Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ve Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personelleri ile belirtilen iş yeri mühürlenmiş, kişi ve kişiler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Halk sağlığını korumak için çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir."  

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ilçede faaileyte gösteren kaçak ve ruhsatsız bir diş polikliniğini mühürleyerek faaliyetten men etti..

Darıca ilçe Sağlık Müdürlüğü konu ile ilgili yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi;

"Müdürlüğümüze gelen ihbar üzerine, Osmangazi Mahallesi Pazar Sokakta bahse konu olan Sağlık Hizmeti sunduğu belirtilen yerin hijyen ve temizlik koşullarının yerine getirilmeyek halkın sağlığını tehdit edecek şekilde ruhsatsız ve diplamsız kişiler tarafından çalıştırılığı tarafımızca tespit edilmiş, yapılan denetim sonucunda Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ve Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personelleri ile belirtilen iş yeri mühürlenmiş, kişi ve kişiler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.
Halk sağlığını korumak için çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.