DARICA PROTOKOLÜ ASIRLIK ÇINARA GİTTİ

Yaşam 02.10.2020 - 12:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA PROTOKOLÜ ASIRLIK ÇINARA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü 101 yaşındaki Prof. Dr. Neda Armaner’i evinde ziyaret etti. 1 Ekim Dünya yaşlılar günü dolayısıyla Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ile birlikte Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü 101 yaşındaki Prof. Dr. Neda Armaner’i evinde ziyaret ederek sohbet ettiler.. Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara, Armaner’le sohbet ederek sağlık ve huzur dileklerini iletirken, Armaner de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek kendi kitaplarını hediye etti.

KOCAELİ HABERİ  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü 101 yaşındaki Prof. Dr. Neda Armaner’i evinde ziyaret etti.

1 Ekim Dünya yaşlılar günü dolayısıyla Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ile birlikte Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü 101 yaşındaki Prof. Dr. Neda Armaner’i evinde ziyaret ederek sohbet ettiler..

Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara, Armaner’le sohbet ederek sağlık ve huzur dileklerini iletirken, Armaner de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek kendi kitaplarını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.