DARICA'NIN YENİ İLÇE SPOR MÜDÜRÜ EKİNCİ Mİ OLACAK?

06.10.2020 - 13:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'NIN YENİ İLÇE SPOR MÜDÜRÜ EKİNCİ Mİ OLACAK?

KOCAELİ HABERİ Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne asaleten atanmasından sonra boşalan Darıca İlçe Gnçlik ve Spor Müdürlüğü görevine Dinçer Ekinci'nin getirileceği konuşuluyor.. Aynı zamanda Milli Hakem olan ve Milli Eğitim’de öğretmen olarak görev yapmakta olan Dinçer Ekinci'nin Darıca’da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmesi bekleniyor... Darıca İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğüne yeni bir atama olana kadar yetkinin şu an için Hikmet Tatoğlu'nda olduğu öğrenildi..

KOCAELİ HABERİ Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne asaleten atanmasından sonra boşalan Darıca İlçe Gnçlik ve Spor Müdürlüğü görevine Dinçer Ekinci'nin getirileceği konuşuluyor..

Aynı zamanda Milli Hakem olan ve Milli Eğitim’de öğretmen olarak görev yapmakta olan Dinçer Ekinci'nin Darıca’da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmesi bekleniyor...

Darıca İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğüne yeni bir atama olana kadar yetkinin şu an için Hikmet Tatoğlu'nda olduğu öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.