DARICA'NIN ÇINARALTI KAHVECİSİ VEFAT ETTİ

Yaşam 01.02.2021 - 09:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'NIN ÇINARALTI KAHVECİSİ VEFAT ETTİ

KOCAELİ HABERİ Darıca eşrafından Nurdoğan Çaçar yaşam veda etti.. TRT'nin ünlü SEKSENLER dizisinin de çekimlerinin yapıldığı Darıca'nın marka değerlerinden olan Çınaraltı kahve işletmecilerinden birisi olan Nurdoğan Çaçar vefat etti. Nurdoğan çaçar'ın cenazesi bugün saat 12 :00 da Darıca Nenehatun mezarlıklar müdürlüğünde kılınacak cenaze namazının ardından Darıca Eski Mezarlığına defnedilecektir.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.  

KOCAELİ HABERİ Darıca eşrafından Nurdoğan Çaçar yaşam veda etti..

TRT'nin ünlü SEKSENLER dizisinin de çekimlerinin yapıldığı Darıca'nın marka değerlerinden olan Çınaraltı kahve işletmecilerinden birisi olan Nurdoğan Çaçar vefat etti. Nurdoğan çaçar'ın cenazesi bugün saat 12 :00 da Darıca Nenehatun mezarlıklar müdürlüğünde kılınacak cenaze namazının ardından Darıca Eski Mezarlığına defnedilecektir..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.