DARICA'NIN BAŞKANI BOŞLUK BIRAKMIYOR

Siyaset 22.12.2020 - 06:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'NIN BAŞKANI BOŞLUK BIRAKMIYOR

KOCAELİ HABERİ Ak Partili darıca Beleediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir taraftan belediyenin yerel hizmetleri ile uğraşırken diğer taraftan siyasette de boşluk bırakmamaya çalışıyor.. Muzaffer Bıyık dün akşam Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığının Bağlarbaşı Mahalle Teşkilatı tarafından online ortamda gerçekleştirilen toplantısına katılarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi.. Toplantıdan büyük bir keyif alan Başkan Bıyık neşesinin yerinde olduğu fotoğraf karelereine yansıdı..

KOCAELİ HABERİ Ak Partili darıca Beleediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir taraftan belediyenin yerel hizmetleri ile uğraşırken diğer taraftan siyasette de boşluk bırakmamaya çalışıyor..

Muzaffer Bıyık dün akşam Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığının Bağlarbaşı Mahalle Teşkilatı tarafından online ortamda gerçekleştirilen toplantısına katılarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi..

Toplantıdan büyük bir keyif alan Başkan Bıyık neşesinin yerinde olduğu fotoğraf karelereine yansıdı..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.