Meteoroloji'den Marmara için sağanak yağış uyarısı

Güncel 30.12.2021 - 09:11, Güncelleme: 30.12.2021 - 09:11
 

Meteoroloji'den Marmara için sağanak yağış uyarısı

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre bugün, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Manisa ve Uşak çevreleri ile gece saatlerinde İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey ilçelerinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. MARMARA Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimleri ile bu akşam saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova ve Bilecik çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor. EDİRNE 6°C, 9°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. İSTANBUL 11°C, 15°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde il geneli, yarın batı kesimleri sağanak yağışlı KIRKLARELİ 8°C, 11°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. KOCAELİ 12°C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre bugün, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Manisa ve Uşak çevreleri ile gece saatlerinde İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey ilçelerinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimleri ile bu akşam saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova ve Bilecik çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

EDİRNE 6°C, 9°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL 11°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde il geneli, yarın batı kesimleri sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 8°C, 11°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ 12°C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.