DARICA KAYMAKAMI VE BAŞKANLAR SAHA GEZDİLER

28.06.2020 - 18:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA KAYMAKAMI VE BAŞKANLAR SAHA GEZDİLER

KH/CENGİZYUCAK Darıca Kaymakamı Ömer Karaman bugün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte Sakarya'nın Akyazı ilçesine saha görmeye gittiler.. Aslen Erzurum'un İspir ilçesinden olan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman kendsi gibi İspirli olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte Sakarya'nın Akyazı ilçesinde ki İspirli hemşerileri Mürsel Meral'ın çim saha üreten tesisini görmeye gittiler.. Kaymakam Karaman'ın arkadaşı ve Başkan Büyükgöz'ün de İspir'de yakın köylüsü olan Mürsel Meral'ın  SPOR YAPI isimli çim saha tesi, konusunda en iddialı tesisler arasında yer alıyor..

KH/CENGİZYUCAK Darıca Kaymakamı Ömer Karaman bugün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte Sakarya'nın Akyazı ilçesine saha görmeye gittiler..

Aslen Erzurum'un İspir ilçesinden olan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman kendsi gibi İspirli olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte Sakarya'nın Akyazı ilçesinde ki İspirli hemşerileri Mürsel Meral'ın çim saha üreten tesisini görmeye gittiler..

Kaymakam Karaman'ın arkadaşı ve Başkan Büyükgöz'ün de İspir'de yakın köylüsü olan Mürsel Meral'ın  SPOR YAPI isimli çim saha tesi, konusunda en iddialı tesisler arasında yer alıyor..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, çim, açık hava ve doğa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.