MERMERCİLER GEBZE BELEDİYE MECLİSİNİ KARIŞTIRDI

İlçeler 03.08.2021 - 20:21, Güncelleme: 03.08.2021 - 20:34
 

MERMERCİLER GEBZE BELEDİYE MECLİSİNİ KARIŞTIRDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye meclisinin bugün Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik başkanlığında gerçekleştirilen Ağustos-2021 ayı oturumuna Pelitli köyünde inşa edilmekte olan Mermerciler Fuar alanı tartışması damga vurdu.. Gebze Belediyesi’nin Ağustos AyıOlağan Meclis Toplantısı’nda Mermerciler Fuar Alanı Tartışması yaşandı. Meclis Gündem maddeleri arasında yer alan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümlerine ilişkin değişiklik ile imar komisyonu raporu düzenlemesinin, Mermerciler Fuar Alanı için avantaj sağlayacağını savunan Millet İttifakı ortağı CHP’li ve İYİ Partili meclis üyeleri, bu maddenin ertelenmesini ve detaylı bir şekilde her yönüyle incelenmesini talep ettiler.. Muhalefetin bu talebine rağmen erteleme olmadan madde geldiği şekliyle oy çokluğu ile onaylanmasının ardından muhalefet "Gebze'nin akciğerlerine sahip çıkamadınız" diye tepki göstererek toplantıyı terk ettiler..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye meclisinin bugün Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik başkanlığında gerçekleştirilen Ağustos-2021 ayı oturumuna Pelitli köyünde inşa edilmekte olan Mermerciler Fuar alanı tartışması damga vurdu..

Gebze Belediyesi’nin Ağustos AyıOlağan Meclis Toplantısı’nda Mermerciler Fuar Alanı Tartışması yaşandı. Meclis Gündem maddeleri arasında yer alan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümlerine ilişkin değişiklik ile imar komisyonu raporu düzenlemesinin, Mermerciler Fuar Alanı için avantaj sağlayacağını savunan Millet İttifakı ortağı CHP’li ve İYİ Partili meclis üyeleri, bu maddenin ertelenmesini ve detaylı bir şekilde her yönüyle incelenmesini talep ettiler..

Muhalefetin bu talebine rağmen erteleme olmadan madde geldiği şekliyle oy çokluğu ile onaylanmasının ardından muhalefet "Gebze'nin akciğerlerine sahip çıkamadınız" diye tepki göstererek toplantıyı terk ettiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.