AK PARTİLİ İSİMDEN ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

Siyaset 28.12.2021 - 18:23, Güncelleme: 28.12.2021 - 18:23
 

AK PARTİLİ İSİMDEN ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanlığı’nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) hedef alarak başlattığı "teftiş"in ardından AK Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yeni seçim talebi geldi.  AK Parti Merkez Karar Yönetme Kurulu (MKYK) Üyesi ve Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi için 'hemen erken seçim' talep etti. Paylaşımında “140 milyar nerede diyoruz? O; "Ankara'nın Taşına Bak" diyor. İBB'yi terör iltisaklıların yuvası niye yaptınız?' diyoruz. O, soluğu Anıtkabir'de alıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her kirli iş ve işleminize kılıf tuttuğunuz ve ismiyle yaftalanacağınız bir metaı değildir" diyen Türkoğlu, "İBB için hemen seçim derhal seçim erken seçim” çağrısı yaptı.
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanlığı’nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) hedef alarak başlattığı "teftiş"in ardından AK Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yeni seçim talebi geldi. 

AK Parti Merkez Karar Yönetme Kurulu (MKYK) Üyesi ve Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi için 'hemen erken seçim' talep etti.

Paylaşımında “140 milyar nerede diyoruz? O; "Ankara'nın Taşına Bak" diyor. İBB'yi terör iltisaklıların yuvası niye yaptınız?' diyoruz. O, soluğu Anıtkabir'de alıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her kirli iş ve işleminize kılıf tuttuğunuz ve ismiyle yaftalanacağınız bir metaı değildir" diyen Türkoğlu, "İBB için hemen seçim derhal seçim erken seçim” çağrısı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.