DARICA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ UYARDI

26.07.2020 - 05:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ UYARDI

KH/CENGİZYUCAK Darıca'da iki bina daha Koronavirüsten dolayı karantina altına alınınca  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Dığan'dan Kurban Bayramı dolayısı ile bir uyarı geldi; BAYRAMLARIMIZ BÖYLE OLMASIN! Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak Corona virüs ile mücadelemize hız kesmeden devam ediyoruz. Zaman zaman evlerde, apartmanlarda hatta sokaklarda karantina tedbiri uygulaması gereği hasıl olmuş, tüm koruyucu ve önleyici tedbirler alınarak uygulamaya geçilmiştir. Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile işbirliği içinde tedavi edici tedbirler alınmıştır. Üzülerek belirtmek isterim ki; bugün de İlçemizde iki binada karantina tedbiri uygulanmıştır. Mübarek Kurban Bayramına yaklaştığımızın bu günlerde karantina tedbiri almak suretiyle bayram günlerini de içine alan zaman diliminde halkımızı evlerinde izole etmek, dini vecibelerini vekaletler üzerinden ifa ettirmek bizleri de üzmektedir. Halkımız bilmelidir ki, bizim asli görevimiz görev sınırlarımız ve sorumluluklarımız gereği toplum sağlığını tesis etmek, daha sağlıklı nesiller inşa etmektir. Tekrar Darıca’da yaşayan tüm halkımızdan ricamız; maske kullanımı, sosyal mesafe, el hijyeni ve genel temizlik kurallarına uyulmalı, gerekmedikçe sokağa çıkılmamalı, kalabalık ortamlardan uzak durulmalı, işyerlerinde çalışanların kişisel koruyucu ekipmanlar kullanmalı, Kurban Bayramı öncesinde kendileri ve sevdikleri için ihtiyaç duyulan tedbirleri şimdiden almalı ve Sağlık Bakanlığımızın talimatlarına riayet edilmelidir. Neşeli ve sağlıklı Bayramlar temennisi ile saygılarımı sunarım.

KH/CENGİZYUCAK Darıca'da iki bina daha Koronavirüsten dolayı karantina altına alınınca  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Dığan'dan Kurban Bayramı dolayısı ile bir uyarı geldi;

BAYRAMLARIMIZ BÖYLE OLMASIN!

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak Corona virüs ile mücadelemize hız kesmeden devam ediyoruz. Zaman zaman evlerde, apartmanlarda hatta sokaklarda karantina tedbiri uygulaması gereği hasıl olmuş, tüm koruyucu ve önleyici tedbirler alınarak uygulamaya geçilmiştir. Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile işbirliği içinde tedavi edici tedbirler alınmıştır.
Üzülerek belirtmek isterim ki; bugün de İlçemizde iki binada karantina tedbiri uygulanmıştır.
Mübarek Kurban Bayramına yaklaştığımızın bu günlerde karantina tedbiri almak suretiyle bayram günlerini de içine alan zaman diliminde halkımızı evlerinde izole etmek, dini vecibelerini vekaletler üzerinden ifa ettirmek bizleri de üzmektedir. Halkımız bilmelidir ki, bizim asli görevimiz görev sınırlarımız ve sorumluluklarımız gereği toplum sağlığını tesis etmek, daha sağlıklı nesiller inşa etmektir.
Tekrar Darıca’da yaşayan tüm halkımızdan ricamız; maske kullanımı, sosyal mesafe, el hijyeni ve genel temizlik kurallarına uyulmalı, gerekmedikçe sokağa çıkılmamalı, kalabalık ortamlardan uzak durulmalı, işyerlerinde çalışanların kişisel koruyucu ekipmanlar kullanmalı, Kurban Bayramı öncesinde kendileri ve sevdikleri için ihtiyaç duyulan tedbirleri şimdiden almalı ve Sağlık Bakanlığımızın talimatlarına riayet edilmelidir.
Neşeli ve sağlıklı Bayramlar temennisi ile saygılarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.