CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VELİ AĞBABA'NIN ACI GÜNÜ

Dünya 28.09.2021 - 11:59, Güncelleme: 28.09.2021 - 12:14
 

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VELİ AĞBABA'NIN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
CHP  Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın annesi Elif Ağbaba vefat etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı bu acı haberi "Dün Kocaeli'de bizlerle olan kıymetli ağabeyim, Genel Başkan Yardımcımız Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın anneleri Elif Hanım'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum." mesajı ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

CHP  Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın annesi Elif Ağbaba vefat etti.

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı bu acı haberi "Dün Kocaeli'de bizlerle olan kıymetli ağabeyim, Genel Başkan Yardımcımız Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın anneleri Elif Hanım'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.