DARICA FARABİYE GELDİLER

Dünya 23.07.2020 - 18:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA FARABİYE GELDİLER

KH/CENGİZYUCAK Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı eski başkanı Mehmet Irak, Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Genel Başkanı Zeynep Sudan ve AMAV Akademi sahibi psikolog Emine Avcı bugün Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Ziyarete geldiler.. Başkan Irak, Sudan ve Avcı, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’i ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında fikir alış verişi yaptılar. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti..

KH/CENGİZYUCAK Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı eski başkanı Mehmet Irak, Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Genel Başkanı Zeynep Sudan ve AMAV Akademi sahibi psikolog Emine Avcı bugün Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Ziyarete geldiler..

Başkan Irak, Sudan ve Avcı, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’i ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında fikir alış verişi yaptılar. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.