DARICA FARABİ HASTANESİNDE İSİM DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ

Yaşam 04.12.2020 - 02:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA FARABİ HASTANESİNDE İSİM DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ

KOCAELİ HABERİ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş  hastanenin isminin covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren doktorları Mehmet Karakum'dan dolayı Dr. Mehmet Karakum Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilmesini teklif etti.. Tıp camiasını ve Darıca Farabi Hastanesi çalışanlarını derinden üzen bu vefat sonrasında hastanede isim değişikliğini teklif eden Prof. Dr. Güneş bu anlamlı girişimi sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu; "Dr. Mehmet Karakum Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil servisi Uzmanı Dr Mehmet Karakum'u dün covid- 19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. 2013 yılından beri acil servisimizde hizmet veren, hastanemiz acil hizmetlerinde büyük katkıları olan, her yönüyle örnek bir şahsiyet olan Darıca halkı ve hastanemiz personeli tarafından çok sevilen meslektaşımızın isminin yaşatılması hem ailesi ve hemde bizim üzüntümüz için birazda olsa teselli kaynağı olacaktır. Bu nedenle Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin isminin Dr Mehmet Kum Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilmesi hususunda gerekli girişimleri yapmış bulunmaktayız. Merhum meslektaşımızın isminin uzunnyılkar hizmet verdiği Hastanemiz'nde yaşatılması bizi onurlandıracak ve acımızı birazcıkta olsa belki hafifletecektir."

KOCAELİ HABERİ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş  hastanenin isminin covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren doktorları Mehmet Karakum'dan dolayı Dr. Mehmet Karakum Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilmesini teklif etti..

Tıp camiasını ve Darıca Farabi Hastanesi çalışanlarını derinden üzen bu vefat sonrasında hastanede isim değişikliğini teklif eden Prof. Dr. Güneş bu anlamlı girişimi sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu;

"Dr. Mehmet Karakum Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Acil servisi Uzmanı Dr Mehmet Karakum'u dün covid- 19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. 2013 yılından beri acil servisimizde hizmet veren, hastanemiz acil hizmetlerinde büyük katkıları olan, her yönüyle örnek bir şahsiyet olan Darıca halkı ve hastanemiz personeli tarafından çok sevilen meslektaşımızın isminin yaşatılması hem ailesi ve hemde bizim üzüntümüz için birazda olsa teselli kaynağı olacaktır. Bu nedenle Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin isminin Dr Mehmet Kum Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilmesi hususunda gerekli girişimleri yapmış bulunmaktayız. Merhum meslektaşımızın isminin uzunnyılkar hizmet verdiği Hastanemiz'nde yaşatılması bizi onurlandıracak ve acımızı birazcıkta olsa belki hafifletecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.