DARICA'DAN GEBZE'YE VEFA ZİYARETİ

Dünya 29.01.2021 - 06:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'DAN GEBZE'YE VEFA ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ Darıca'da uzun yıllar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yaptıktan sonra geçtiğimiz yıl Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Hikmet Tatoğlu'nun dün eski görev yaptığı Darıca'dan ziyaretçileri vardı..  Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu kendisini çok mutlu eden bu vefa  ziyaretini "Kocaeli Darıca Gençlik Merkezi ve Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline, nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Darıca'da uzun yıllar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yaptıktan sonra geçtiğimiz yıl Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Hikmet Tatoğlu'nun dün eski görev yaptığı Darıca'dan ziyaretçileri vardı..

 Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu kendisini çok mutlu eden bu vefa  ziyaretini "Kocaeli Darıca Gençlik Merkezi ve Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline, nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.