DARICA'DAN DARICA ESKİ KAYMAKAMI KARAMAN'A ZİYARET

15.01.2021 - 03:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'DAN DARICA ESKİ KAYMAKAMI KARAMAN'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediyesinin AK Partili tanınmış Meclis Üyesi ve mali müşavir Cafer Teyyar Demirdaş, Darıca eski Kaymakamı Ömer Karaman'ı İzmir Aliağa'daki yeni görev yerinde ziyaret etti.. Aslen Erzurum İspirli olan Cafer Teyyar Demirdaş kendisi gibi Erzurum İspirli olan hemşerisi Ömer Karaman'ı ziyaretini sosyal medyadan  "Aliağa Kaymakamı kıymetli hemşerimiz sayın Ömer Karaman'ı makamında ziyaret edip, Hasbihal ettik." sözleri ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediyesinin AK Partili tanınmış Meclis Üyesi ve mali müşavir Cafer Teyyar Demirdaş, Darıca eski Kaymakamı Ömer Karaman'ı İzmir Aliağa'daki yeni görev yerinde ziyaret etti..

Aslen Erzurum İspirli olan Cafer Teyyar Demirdaş kendisi gibi Erzurum İspirli olan hemşerisi Ömer Karaman'ı ziyaretini sosyal medyadan  "Aliağa Kaymakamı kıymetli hemşerimiz sayın Ömer Karaman'ı makamında ziyaret edip, Hasbihal ettik." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.