BÜYÜKGÖZ İLE PEHLİVAN'IN MİSAFİRLERİ 1994'Ü HATIRLATTI

Siyaset 28.10.2021 - 08:10, Güncelleme: 28.10.2021 - 08:10
 

BÜYÜKGÖZ İLE PEHLİVAN'IN MİSAFİRLERİ 1994'Ü HATIRLATTI

KOCAELİ HABERİ
"Ak Parti 1994 ruhuna ve Milli Görüş kadrolarına geri mi dönmeli yoksa Ak Parti'nin kurucu kadroları ile birlikte kurucu ruhunda mı kalmalı" tartışmları parti içinde devam ederken, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün, 1994 yılının Fazilet Partili Darıca Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ile birlikte, 1994'lü yıllarda yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizden topladığı paralarla ve Kanal 7'de ki hayır programları ile hafızalarda geniş bir yer edinen Deniz Feneri Derneği yöneticilerini Gebze'de ağırladı.. Başkan Büyükgöz onları ağırlayıp yolcu ettikten sonra sosyal medyadan "Deniz Feneri Derneği'ni, Gebze Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi'mizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için Genel Başkan Sn.Mehmet Cengiz'e,Yönetim Kurulu Üyeleri Sn.Ali Reyhan Esen,Sn.Muhammed Ammar Çetin'e ve Kocaeli Temsilcisi Sn.Şenol Tiryaki'ye teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..  
KOCAELİ HABERİ

"Ak Parti 1994 ruhuna ve Milli Görüş kadrolarına geri mi dönmeli yoksa Ak Parti'nin kurucu kadroları ile birlikte kurucu ruhunda mı kalmalı" tartışmları parti içinde devam ederken, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün, 1994 yılının Fazilet Partili Darıca Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ile birlikte, 1994'lü yıllarda yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizden topladığı paralarla ve Kanal 7'de ki hayır programları ile hafızalarda geniş bir yer edinen Deniz Feneri Derneği yöneticilerini Gebze'de ağırladı..

Başkan Büyükgöz onları ağırlayıp yolcu ettikten sonra sosyal medyadan "Deniz Feneri Derneği'ni, Gebze Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi'mizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için Genel Başkan Sn.Mehmet Cengiz'e,Yönetim Kurulu Üyeleri Sn.Ali Reyhan Esen,Sn.Muhammed Ammar Çetin'e ve Kocaeli Temsilcisi Sn.Şenol Tiryaki'ye teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.