DARICA'DA TAMAM GÖZLER DİĞER İLÇELERDE

Dünya 20.09.2020 - 03:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'DA TAMAM GÖZLER DİĞER İLÇELERDE

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer 14 Temmuz 2020 tarihinde yapmış olduğu basın toplantısında  görevdeki 1 yılını değerlendirirken "Yeraltı çöp konteyneri sistemi var bu prestijli cadde bünyesinde. Bu yıl içinde bitecek" demişti.. Başkan Bıyık sözünü tuttu ve bu yılın sonu gelmeden Darıca'nın bir çok caddelerinde  yeni nesil yeraltı çöp konteynerları yerleştirilerek çevre temizliğin hizmetine sunuldu.. Ve şimdi gözler bu yeni nesil yeraltı çöp konteynerları sisteminin Kocaeli'nin başka hangi ilçelerinde hayata geçirileceğine çevrildi..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer 14 Temmuz 2020 tarihinde yapmış olduğu basın toplantısında  görevdeki 1 yılını değerlendirirken "Yeraltı çöp konteyneri sistemi var bu prestijli cadde bünyesinde. Bu yıl içinde bitecek" demişti..

Başkan Bıyık sözünü tuttu ve bu yılın sonu gelmeden Darıca'nın bir çok caddelerinde  yeni nesil yeraltı çöp konteynerları yerleştirilerek çevre temizliğin hizmetine sunuldu..

Ve şimdi gözler bu yeni nesil yeraltı çöp konteynerları sisteminin Kocaeli'nin başka hangi ilçelerinde hayata geçirileceğine çevrildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.