DARICA'DA O TV HIRSIZI YAKALANDI

Asayiş 09.11.2020 - 20:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'DA O TV HIRSIZI YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 07.11.2020 günü meydana gelen hırsızlık olayında ikametten, bir adet televizyon çalınması olayı ile ilgili olarak Emniyet ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli M.K.A. yakalandı ve şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından 09.11.2020 günü sevk edildiği Adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi..  

KOCAELİ HABERİ Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 07.11.2020 günü meydana gelen hırsızlık olayında ikametten, bir adet televizyon çalınması olayı ile ilgili olarak Emniyet ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde;

Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli M.K.A. yakalandı ve şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından 09.11.2020 günü sevk edildiği Adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.