GALATASARAY'IN YENİ HOCASI BELLİ OLDU

Spor 10.01.2022 - 17:43, Güncelleme: 10.01.2022 - 17:43
 

GALATASARAY'IN YENİ HOCASI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray, yeni teknik direktörünü buldu. Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; sarı-kırmızılı yönetim, Dominic Torrent ile anlaştı. İspanyol hocanın yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 59 yaşındaki Dominic Torrent,uzun süre Pep Guardiola'nın yardımcılığını yaptı. Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Guardiola ile çalışan Torrent, 2020 yazında Brezilya ekiplerinden Flamengo'nun başına geçerken buradaki macerası kısa sürdü.  
KOCAELİ HABERİ

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray, yeni teknik direktörünü buldu. Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; sarı-kırmızılı yönetim, Dominic Torrent ile anlaştı. İspanyol hocanın yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
59 yaşındaki Dominic Torrent,uzun süre Pep Guardiola'nın yardımcılığını yaptı. Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Guardiola ile çalışan Torrent, 2020 yazında Brezilya ekiplerinden Flamengo'nun başına geçerken buradaki macerası kısa sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.