GEBZE'DE Kİ ÇÖP YIĞINI HAREKETE GEÇİRDİ

İlçeler 08.11.2021 - 11:33, Güncelleme: 08.11.2021 - 11:33
 

GEBZE'DE Kİ ÇÖP YIĞINI HAREKETE GEÇİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Özanka isimli twitter kullanıcısı Gebze çöp konteynırlarından taşarak yerlrde yığılan çöp poşetlerinin fotoğrafını sayfasından "bakınız; burası Gebze’nin en işlek caddesi Hacıhalil mahallesi. Gebze Belediyesi Biraz çalışın lütfen!" mesajı ile paylşatı.. Gebze Belediyesi sosyla medya sorumlulrı ise Özanka adlı twitter kullanıcısı kişiye yanıt olarak "Özkan Bey merhabalar, talebinizi ilgili birimlere aktarabilmemiz için telefon numaranızı mesaj yoluyla bizimle paylaşabilir misiniz?" diye cevap yazarak iletişim için harekete geçti..
KOCAELİ HABERİ

Özanka isimli twitter kullanıcısı Gebze çöp konteynırlarından taşarak yerlrde yığılan çöp poşetlerinin fotoğrafını sayfasından "bakınız; burası Gebze’nin en işlek caddesi Hacıhalil mahallesi.
Gebze Belediyesi Biraz çalışın lütfen!"
mesajı ile paylşatı..

Gebze Belediyesi sosyla medya sorumlulrı ise Özanka adlı twitter kullanıcısı kişiye yanıt olarak "Özkan Bey merhabalar, talebinizi ilgili birimlere aktarabilmemiz için telefon numaranızı mesaj yoluyla bizimle paylaşabilir misiniz?" diye cevap yazarak iletişim için harekete geçti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.