AK PARTİ ÇAYIROVA'DAN HAVALI KARŞILAMA

Siyaset 22.10.2021 - 23:26, Güncelleme: 22.10.2021 - 23:47
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'DAN HAVALI KARŞILAMA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 61. Genişletimiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı bu akşam Çayırova Belediyesi Kültür salonunda havalı bir şekilde gerçekleştirildi.. Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay'ın talimatları çerçevesinde organize edilen Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis toplantısı için Çayırova’ya gelen başta il başkanı Mehmet Ellibeş, kocaeli milletvekilleri Av. Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere Ak Parti Kocaeli siyaset kurmayları salon girişi öncesinde havai fişek gösterileri ile karşılandıktan sonra gökyüzünü aydınlatan ışıklar altından geçerek toplantı salonuna giriş yaptılar.. Başkan Ellibeş sosyal medya paylaşımından Çayırova için yaptığı yorumda "Teşkilatımız yine salona sığmadı. Bu coşku ve heyecanla her türlü algı operasyonunu yerle bir edecek, milletimizle kol kola, emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz." övgüsüne yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 61. Genişletimiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı bu akşam Çayırova Belediyesi Kültür salonunda havalı bir şekilde gerçekleştirildi..

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay'ın talimatları çerçevesinde organize edilen Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis toplantısı için Çayırova’ya gelen başta il başkanı Mehmet Ellibeş, kocaeli milletvekilleri Av. Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere Ak Parti Kocaeli siyaset kurmayları salon girişi öncesinde havai fişek gösterileri ile karşılandıktan sonra gökyüzünü aydınlatan ışıklar altından geçerek toplantı salonuna giriş yaptılar..

Başkan Ellibeş sosyal medya paylaşımından Çayırova için yaptığı yorumda "Teşkilatımız yine salona sığmadı. Bu coşku ve heyecanla her türlü algı operasyonunu yerle bir edecek, milletimizle kol kola, emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz." övgüsüne yer verdi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.