ŞANBAZ YILDIZ'IN TESTİ POZİTİF ÇIKTI! İsyan etti

Sağlık 17.01.2022 - 19:44, Güncelleme: 17.01.2022 - 19:52
 

ŞANBAZ YILDIZ'IN TESTİ POZİTİF ÇIKTI! İsyan etti

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz haftalarda yaptırdığı covid-19 testi pozitif çıktığı için evde karantina altına alınan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Sağlık Bakanlığının koronavirüs ile mücadelede başıboş davrandığını ileri sürerek, sosyal medyadan bir tepki açıklaması yaparak isyanını dile getirdi.. İŞTE ŞANBAZ YILDIZ'IN O AÇIKLAMASI" "10 gün önce yaptırdığım test maalesef pozitif çıktı! Sağlıkta çağ atlandığıyla övünen hükümet, tamamen Allah’a havale ediyor. Ne arayan ne soran var? Ne tedavi için bir ilaç ne tedbir var! İkinci testim yine pozitif çıkmasına rağmen risksiziniz diyor hayat eve sığar!!! Hangi işi düzgün yaptınızki bu işi düzgün yapacaksınız? Biz zaten biliyoruz yandaş dışında kimseye yaşam hakkı yok sizin dünyanızda, evde hemen herkes pozitif ve riskli olmasına rağmen bu kadar başıboş bir salgın yönetimi ile ne yapmaya çalışıyorsunuz? Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir misali! Siz bu ülkenin geleceği ile oynuyorsunuz, Saltanattan tasarruf etmeyip sağlıktamı tasarrufa gidiyorsunuz?"
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz haftalarda yaptırdığı covid-19 testi pozitif çıktığı için evde karantina altına alınan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Sağlık Bakanlığının koronavirüs ile mücadelede başıboş davrandığını ileri sürerek, sosyal medyadan bir tepki açıklaması yaparak isyanını dile getirdi..

İŞTE ŞANBAZ YILDIZ'IN O AÇIKLAMASI"

"10 gün önce yaptırdığım test maalesef pozitif çıktı! Sağlıkta çağ atlandığıyla övünen hükümet, tamamen Allah’a havale ediyor. Ne arayan ne soran var? Ne tedavi için bir ilaç ne tedbir var! İkinci testim yine pozitif çıkmasına rağmen risksiziniz diyor hayat eve sığar!!! Hangi işi düzgün yaptınızki bu işi düzgün yapacaksınız? Biz zaten biliyoruz yandaş dışında kimseye yaşam hakkı yok sizin dünyanızda, evde hemen herkes pozitif ve riskli olmasına rağmen bu kadar başıboş bir salgın yönetimi ile ne yapmaya çalışıyorsunuz? Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir misali! Siz bu ülkenin geleceği ile oynuyorsunuz, Saltanattan tasarruf etmeyip sağlıktamı tasarrufa gidiyorsunuz?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.