DARICA BAŞKANI BIYIK GEBZE MÜSİAD'I AĞIRLADI

Dünya 04.02.2021 - 03:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA BAŞKANI BIYIK GEBZE MÜSİAD'I AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ MÜSİAD Gebze şübesi başkanı Serkan Beyaz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.. Muzaffer Bıyık kendisini muutlu eden bu ziyaret için "MÜSİAD Gebze yönetim kurulunu makamımızda ağırladık. Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Beyaz ve yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

KOCAELİ HABERİ MÜSİAD Gebze şübesi başkanı Serkan Beyaz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi..

Muzaffer Bıyık kendisini muutlu eden bu ziyaret için "MÜSİAD Gebze yönetim kurulunu makamımızda ağırladık. Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Beyaz ve yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.