DARICA BELEDİYESİ ŞAMPİYONUNU ALKIŞLADI

Dünya 05.08.2021 - 18:05, Güncelleme: 05.08.2021 - 18:05
 

DARICA BELEDİYESİ ŞAMPİYONUNU ALKIŞLADI

KOCAELİ HABERİ
Karatede Türkiye’ye ilk madalyayı Eray getirdi. Darıca Belediyesi’nin Milli sporcusu Eray Şamdan, Olimpiyat ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu ve Türkiye’ye karatede ilk madalyayı getiren isim olarak tarihe geçti. Darıca Belediyesi’nin Milli sporcusu Eray Şamdan, Olimpiyat ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu ve Türkiye’ye karatede ilk madalyayı getiren isim olarak tarihe geçti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da olimpiyat heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşadı. Darıca Belediyesi meclis toplantı salonunda dev ekranda final müsabakalarını vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Muzaffer Bıyık, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Final mücadelesini Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan, Eray Şamdan’ın anne ve babası ile birlikte çok sayıda vatandaş da takip etti. SALONDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI Türk bayraklarıyla süslenen salonda final maçı büyük bir heyecanla takip edilirken zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da final maçında gözyaşlarını tutamazken Eray Şamdan’ın anne babası da oldukça duygusal anlar yaşadı. Salonu dolduran Darıcalılar da tezahüratlarla Eray’a destek oldular. BIYIK: “GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM” Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu olan ve ülkemizi Olimpiyatlarda temsil eden Eray Şamdan, Olimpiyat ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi olarak Türkiye’ye karatede ilk madalyayı getiren isim olarak tarihe geçerken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da final maçının ardından duygularını dile getirerek başarılı sporcuyu ve ailesini tebrik etti. Eray’ın başarısıyla gurur duyduklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Gözlerimizin dolduğu bir final mücadelesi izledik. O madalya Darıca’ya gelecek demiştik. Gözlerinden öpüyorum. Darıcamız adına ülkemiz adına çok gururluyuz. Eray kardeşimiz tüm gençlere rol model olacak. Kendisini ve ailesini bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu. Final maçının ardından Başkan Muzaffer Bıyık, Şamdan ailesini tebrik ederken Eray’ın portesinin yer aldığı bir çerçeve hediye etti.
KOCAELİ HABERİ

Karatede Türkiye’ye ilk madalyayı Eray getirdi. Darıca Belediyesi’nin Milli sporcusu Eray Şamdan, Olimpiyat ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu ve Türkiye’ye karatede ilk madalyayı getiren isim olarak tarihe geçti.

Darıca Belediyesi’nin Milli sporcusu Eray Şamdan, Olimpiyat ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu ve Türkiye’ye karatede ilk madalyayı getiren isim olarak tarihe geçti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da olimpiyat heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşadı. Darıca Belediyesi meclis toplantı salonunda dev ekranda final müsabakalarını vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Muzaffer Bıyık, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Final mücadelesini Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan, Eray Şamdan’ın anne ve babası ile birlikte çok sayıda vatandaş da takip etti.

SALONDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Türk bayraklarıyla süslenen salonda final maçı büyük bir heyecanla takip edilirken zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da final maçında gözyaşlarını tutamazken Eray Şamdan’ın anne babası da oldukça duygusal anlar yaşadı. Salonu dolduran Darıcalılar da tezahüratlarla Eray’a destek oldular.

BIYIK: “GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM”

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu olan ve ülkemizi Olimpiyatlarda temsil eden Eray Şamdan, Olimpiyat ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi olarak Türkiye’ye karatede ilk madalyayı getiren isim olarak tarihe geçerken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da final maçının ardından duygularını dile getirerek başarılı sporcuyu ve ailesini tebrik etti. Eray’ın başarısıyla gurur duyduklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Gözlerimizin dolduğu bir final mücadelesi izledik. O madalya Darıca’ya gelecek demiştik. Gözlerinden öpüyorum. Darıcamız adına ülkemiz adına çok gururluyuz. Eray kardeşimiz tüm gençlere rol model olacak. Kendisini ve ailesini bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu. Final maçının ardından Başkan Muzaffer Bıyık, Şamdan ailesini tebrik ederken Eray’ın portesinin yer aldığı bir çerçeve hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.