DANIŞMAN GEBZE'YE MUHABBETE GELDİ

Dünya 18.09.2020 - 08:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DANIŞMAN GEBZE'YE MUHABBETE GELDİ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü Danışmanı İdris Alp Gebze'deki eski dostları Yılmaz Bayram ve Yalçın Coştur'a ile muhabbete geldi.. AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevini üç dönem başarılı bir şekilde yürüttükten sonra 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gölcük Belediye Başkan aday adayı olan İdris Alp aday gösterilmemiş ama seçimden sonra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şirketi İZAYDAŞ'ın Genel Müdür danışmanlığı görevine getirilmişti.. Dün Gebze'ye gelen İdris Alp eski dostlarını ziyaretini ve muhabbetini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Gönül ne kahve ister ne kahvehane, Gönül bir dost ister kahve bahane. Gebze geçmiş dönem ilçe başkanımız Yılmaz BAYRAM Kocaeli MV adayımız dava arkadaşımız Yalçın ÇOŞTUR Gebze ilçe yöneticimiz İlhan TUĞRUL abimiz ile muhabbet."

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü Danışmanı İdris Alp Gebze'deki eski dostları Yılmaz Bayram ve Yalçın Coştur'a ile muhabbete geldi..

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevini üç dönem başarılı bir şekilde yürüttükten sonra 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gölcük Belediye Başkan aday adayı olan İdris Alp aday gösterilmemiş ama seçimden sonra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şirketi İZAYDAŞ'ın Genel Müdür danışmanlığı görevine getirilmişti..

Dün Gebze'ye gelen İdris Alp eski dostlarını ziyaretini ve muhabbetini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"Gönül ne kahve ister ne kahvehane,
Gönül bir dost ister kahve bahane.
Gebze geçmiş dönem ilçe başkanımız Yılmaz BAYRAM
Kocaeli MV adayımız dava arkadaşımız Yalçın ÇOŞTUR
Gebze ilçe yöneticimiz İlhan TUĞRUL abimiz ile muhabbet."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.