DADAŞLAR ŞAPİYONLUĞU GEBZE'DE BÖYLE KUTLADI

18.07.2020 - 23:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DADAŞLAR ŞAPİYONLUĞU GEBZE'DE BÖYLE KUTLADI

KH/CENGİZYUCAK TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor konuk ettiği Ümraniyespor'u 4-1 yenerek Süper Lig'e yükselen ikinci takım oldu.  Erzurumspor'un şampiyon olarak süper lige çıkması hem Erzurum'da hem de Türtkiye genelinde yaşayan Erzurumlular arasında büyük bir sevinç ve coşku oluşturdu.. Gebze'de yaşayan tanınmış Dadaşlardan Gebze eski Belediye Başkan yardımcısı Vahdettin Duran ve Ak Parti Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi Mehmet Yetiş'de, şampiyonluğu Erzurum'un meşhuır kadayıf dolması ikramı ile kutladılar.. Vahdettin Duran "Erzurumspor'un şampiyonluğu böyle kutlanır" dedi..

KH/CENGİZYUCAK TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor konuk ettiği Ümraniyespor'u 4-1 yenerek Süper Lig'e yükselen ikinci takım oldu. 

Erzurumspor'un şampiyon olarak süper lige çıkması hem Erzurum'da hem de Türtkiye genelinde yaşayan Erzurumlular arasında büyük bir sevinç ve coşku oluşturdu..

Gebze'de yaşayan tanınmış Dadaşlardan Gebze eski Belediye Başkan yardımcısı Vahdettin Duran ve Ak Parti Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi Mehmet Yetiş'de, şampiyonluğu Erzurum'un meşhuır kadayıf dolması ikramı ile kutladılar..

Vahdettin Duran "Erzurumspor'un şampiyonluğu böyle kutlanır" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.